Oulu Suorajakelu Oy

Vain Suomen Suoramainonnan tarjoamia etuja 

Jakelupäivät keskiviikko ja lauantai

Keskiviikko aktivoi kuluttajia loppuviikkopainotteisesti ja lauantai alkuviikkopainotteisesti. Suorajakelu saa asiakkaat liikkeelle ja huippumyynnit seuraavat tarkasti jakelupäiviä. Suoraan kotiin jaettu mainos aktivoi tehokkaimmin hankkimaan lisätietoa tuotteista ja palveluista sekä ostamaan niin kaupasta kuin verkosta. Paikallisuutislehdillä ja tarjousesitteillä on arviolta 4 miljoonaa lukijaa viikottain ja niitä odotetaan kodeissa aina keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Alueet valittavissa jakelupiireittäin postinumeron sijaan

Osoitteeton jakelu kannattaa aina kohdistaa sille alueelle, jossa potentiaaliset asiakkaat asuvat. Tämä on helppoa, koska SSM:llä kaupunginosat ja postinumerot jakautuvat pieniin, korttelinkokoisiin jakelupiireihin koko maassa. Piireihin voi kuulua kerros-ja pientaloja sekä liikeyrityksiä. Asiakkaanamme voit itse päättää kenelle mainoksen jakaminen on tärkeää ja kenet haluat tavoittaa.

Asioimisen helppous ja luotettavuus

Asiakkaan tyytyväisyys ja ostamisen helppous on meille hyvin tärkeää. Jaamme tuotteita pienestä esitteestä aina painaviin katalogeihin. Jakelumäärä voi olla pienimmillään 200 kappaletta tai tarpeen mukaan jopa kaksi miljoonaa kappaletta. Asiakasta palvellaan henkilökohtaisesti niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Yrityksemme on nopea ja joustava.

Sekä valtakunnallinen että paikallinen asiakaspalvelu

Valtakunnallisissa suoramainoskampanjoissa sinua palvelee Helsingissä sijaitseva valtakunnallinen myynti. Tämän lisäksi paikallisissa jakeluyhtiöissä sinua palvelevat oman alueensa tuntevat suorajakelun asiantuntijat.

Ideasta postiluukkuun

Suoramainoskampanja sisältää eri työvaiheita, kuten jakelualueen ja mainoksen suunnittelun, painatuksen, kuljetukset sekä kampanjan jälkiseurannan. Asioidessasi kanssamme voit valita mitkä työvaiheet haluat tehdä itse ja mitkä annat meidän tehtäväksi. Valmissuorapalvelussa riittää että, päätät ajankohdan jakelulle ja mitä haluat myydä tai mainostaa. Me autamme sinua toteutuksessa toiveidesi mukaan.